Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Så väljer du rätt snöslunga för dina behov

Har du ledsnat på att skotta snö? En snöslunga underlättar arbetet då den enkelt och smidigt förflyttar snön dit du vill ha den- utan att du sliter på kroppen.

Det finns snöslungor i flera storlekar och både mindre och riktigt kraftfulla för tuffare områden med mycket snö. Innan du köper snöslunga behöver du därför se över dina behov.

Hur stor yta planerar du att röja snö på? Ju mer snö, destu kraftigare snöslunga behöver du. Dock kan en liten yta fortfarande kräva en kraftigare snöslunga, om den har mycket lutning. Du behöver också se över vilken sorts underlag du ska skotta på- är det grus, trä, gräs eller asfalt?

Till att börja med så finns det generellt två sorters snöslungor, ensteg- och tvåstegsslungor.

En enstegsslunga passar dig som planerar att skotta en mindre yta med fast och jämnt underlag. Det är en enklare variant som lämpar sig för att slunga bort lättare snö från uppfarter och mindre områden. Enstegsslungan kastar snön ett kortare avstånd än tvåstegsslungan och är inte lika bra på att hantera hårt packad snö.

Är det istället grus, mjuk eller kuperat underlag så är det en tvåstegsslunga som du ska satsa på. Tvåstegsslungan hjälper dig att enkelt hantera större mängder snö då den matar in och smular sönder snön innan den kastar iväg den.  Den klarar av ojämnt underlag som till exempel grus och backar. Dessa modeller av snöslungor är ofta större och tyngre, och passar dig som vill skotta villatomten och större områden.

De flesta en- och tvåstegsmodellerna är utrustade med hjul. Ju större hjul desto bättre framkomlighet. De är enkla att hantera och klarar av isiga underlag med snökedjor. Om du ska köra i riktigt tuff terräng kan en banddriven snöslunga vara ett bättre val.

Batteri-, bensin eller eldriven snöslunga?

Vad du ska välja för drift på din snöslunga beror på om du vill ha en- eller tvåstegsslunga samt hur just dina förutsättningar ser ut. Fler och fler väljer det miljövänliga alternativet batteridrift. Om din slunga ska hantera tuffa utmaningar eller om du har en stor tomt och mycket snö att röja så är snöslungor med bensindrift både mer kraftfulla, effektiva och har bättre kapacitet.

Funktioner och tillbehör

Dagens snöslungor har mängder och funktioner och tillbehör som ytterligare förenklar och förbättrar ditt arbete och här listar vi några av dem!

Snökedjor

Isiga dagar kan snökedjorna förenkla arbetet då du smidigt för fram din snöslunga ändå.

Elstart

Oftast startar du bensindrivna snöslungor med ett snöre, men måga modeller är också utrustade med elstart. Fördelen med detta är att du kan lita på att den startar, även fast det är riktigt kallt.

Arbetsbelysning

Under vinterns mörka dagar och kvällar underlättar belysning avsevärt.

Skyddsöverdrag

Om du har för avsikt att förvara din snöslunga utomhus så kommer ett skyddsöverdrag minska på slitage och öka livslängden.

Uppvärmda handtag

Vissa modeller av snöslungor är utrustade med värmeslingor i handtaget- riktigt skönt en kall vinterdag!

 

I vår butik i Norrtälje och i vår webbshop hittar du ett brett utbud av snöslungor som uppfyller dina behov och önskemål. Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor om vilken modell som bäst uppfyller dina behov! 

 

 

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post