Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Spydertur

Lättviktsmotors traditionella rundtur med Spyders!

I juni brukar vi dra ut på en organiserad rundtur på trehjuliga motorcyklar – Spyders. I juni 2018 tog vi nedan tur och i år är det dags igen! Så här gick det till 2018…

Ja, nu är det dags att vi ändrar bilden av landsbygden, för här möts vi och trivs gott, en väldigt stor skara förväntningsfulla män och kvinnor. I år även två pigga och mysiga Sundsvallskids, Loke och Vendela, 7 och 5 år. Dagen bjöd på många positiva möten mellan människor från när och fjärran. Härlig feedback på allt jobb som nerlagt från Lättviktsmotor i Norrtälje och Märsta, samt banläggarna Anders från Enköping och Roger från Uppsala.

Perfekt åkning med trehjulig motorcykel

Alla deltagarna är alltid lika spända på att få dra ut på turen, som i år blev cirka 27 mil lång. Här blev vi 35 stycken olika maskiner. Sammanlagt var det 51 personer som kunde njuta av frukostbordet som stod uppdukat hos Lättviktsmotor denna soliga morgon. När klockan var 10.00 åkte hela gruppen. Det var deltagare från Sundsvall, Österfärnebo, Smedjebacken, Falköping, Jönköping, Mantorp, Göteborg samt Åland. Detta är ett mycket populärt evenemang. Vädret spelar ju förstås in, men denna dag i början på juni var vädergudarna med oss på Spyderturen. Det var 25–30 grader varmt. Kanon!

spyder-tur trehjulingar vuxen på rad

Lunchstopp

Turen gick upp mot Länna för att sedan på krokiga, vackra vägar ta oss upp till Skederid, Rö. Vi följde så Sparrens glittrande blå vatten upp till Lisinge Golfbana. Där blev det snabbstopp för bland annat vätskeintag. Gänget åkte så vidare upp mot Kårsta, Markim, Rosersberg och fram till Lättviktsmotors nya butik i Märsta. Stor, ljus och mycket kundvänlig. Här blev vi bjudna på en supergod, vällagad lunch. Vackra uppläggningar, spännande nyttiga sallader och kaffe med ”mumsiga” godbitar till. City Caterings personal kan verkligen sitt jobb. Med på turen var också Johan och Kalle från Lättviktsmotor.

Trehjulingar på vackra vägar

Vi åkte vidare efter att ha tackat Peter och Kjelle för allt gott vi fått njuta av. Till Sigtuna och ner mot Litslena kyrka gick färden på finfina vägar. Ner mot Grillby och genom mysiga dubbelalléer med vackra bok-, lönn och lindträd. Varma ”goa” dofter möttes vi av ute på vidderna. Här behövdes regn men vi Spyder-åkare vill helst köra på torra vägbanor. Väg 55 mot Uppsala var denna varma dag mycket lite trafikerad. De flesta bilister stannar till och släpper fram hela gänget. Sista biten in till fikastoppet gick fantastiskt vackra vägar in mot Sunnersta och genom Sävja. Där kunde vi se och njuta av fina, välskötta små trädgårdar. Barnen ”tuppade” till ibland men satt på ”finfina” stolar och var vana med Spyderturer. I Linnés Hammarbys vackra trädgård – under äppelträden – blev det varm och kall dryck med spännande goda smörgåsar. Här tog vi farväl av varandra. En del skulle ta sig en vila inför en lång hemresa på söndagen.

Tack för en välorganiserad Spyder-tur!

Ett mycket glatt gäng som alltid gillar när Lättviksmotor bjuder upp till denna fantastiska Spydertur tackade killarna som var med på Höjdarturen. Många skall säkert vidare ut på fler träffar i landet. Säkert är Sundsvallsborna med Loke, Vendela och föräldrar den familj vi ser någon gång någonstans. Tack för en ”supersuper” välorganiserad tur. Är du intresserad av att titta på vad vi har för Spyders och trehjulingar i webbutiken?

Håll koll på vårt Facebook-konto när vi erbjuder turer av ovan slag nästa gång! 
spyder trehjulig MC

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post