Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Demo med Ceora och Epos

Professionell storskalig skötsel av gräsmattor

Husqvarna CEORA EPOS™

CEORA™, den senaste innovationen inom robotgräsklippare, erbjuder en överlägsen lösning för de som arbetar inom grönområdesbranschen och sköter om omfattande grönytor. Genom sin sofistikerade klippteknik och användningen av avancerade virtuella gränser gör CEORA™ underhållet av stora gräsytor enklare än någonsin tidigare, samtidigt som resultaten är i en klass för sig.

CEORA™ imponerar stort när det kommer till att hantera omfattande grönområden. Med sin anpassningsbara design kan den enkelt täcka ytor på upp till 75 000 m² och överträffa förväntningarna när det gäller effektivitet, gräskvalitet och användarvänlighet. Denna innovativa lösning lämnar inget att önska för de som söker en pålitlig partner för att underhålla stora grönytor.

I jämförelse med traditionell klippning av stora ytor erbjuder CEORA™ en mer hållbar och kostnadseffektiv drift som leder till betydande besparingar både när det gäller arbetskostnader och utrustningskostnader. Genom att använda CEORA™ kan man uppnå en mer ekonomisk och miljövänlig lösning som ger långsiktiga fördelar.

Robotgräsklippare som både förenklar och förbättrar grönyteskötseln på en golfbana!

HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 EPOS™

Automower® 550 EPOS™ är en högpresterande robotgräsklippare speciellt utformad för professionell användning. Denna fullt utrustade modell är utrustad med Husqvarna EPOS™-vägledning, inklusive transportvägar, AppDrive och precisionshantering av områden. Genom användningen av virtuella gränser kan du definiera flera arbetsområden med olika inställningar och till och med skapa tillfälliga zoner där roboten inte får vistas. Med sin förmåga att hantera alla typer av gräsmattor, navigera genom smala passager och klara sluttningar upp till 45% (24 °), garanterar den perfekta klippresultat även under regniga förhållanden.

Med den banbrytande Husqvarna EPOS™-teknologin kan virtuella gränser skapas med en otrolig precision på 2-3 cm, tack vare satellitbaserad teknik. Den eliminerar behovet av fysiska begränsningskablar och öppnar upp en ny nivå av robusthet och flexibilitet. Med denna teknologi får du en mängd möjligheter när det gäller programmering och anpassning. Du kan enkelt definiera flera arbetsområden med olika tidinställningar och parametrar. Dessutom kan du skapa tillfälliga uppehållszoner och förinställda transportvägar för en mer flexibel placering av laddstationen. Husqvarna EPOS™-teknologin ger dig en överlägsen nivå av precision och användarvänlighet för att optimera hanteringen av robotgräsklipparen.

Vi kommer till er golfbana och håller en demonstration av Ceora och Epos!

Vill du veta mer om vad en robotgräsklippare kan göra för er golfbana? 

Vi kan ta med oss klippare och komma till er för att hålla en demonstration! På plats får du möjlighet att se och höra vad både Ceora och Epos kan göra för er. Vi går igenom klipparnas funktioner och förklarar närmare hur de skulle förenkla grönyteskötseln på banan. 

Sänk kostnaderna och omfördela arbetet

Att låta en Ceora sköta delar av arbetet kan faktiskt innebära att du i slutändan sänker kostnaderna för grönyteskötseln. Istället för att spendera timmar på en åkgräsklippare kan personalen fokusera på mindre förbättringsområden på banorna- som ökar trivseln och känslan för spelarna. 

Med leasingavtal på dina robotgräsklippare slipper du stora utlägg

Leasingavtal

Upptäck fördelarna på ett enkelt och effektivt sätt utan behovet av förskottsbetalningar. Med ett UpCare Lease-avtal för 2–5 år kan du optimera ditt företags kassaflöde och snabbt ta steget mot en hållbar verksamhet.

Följande ingår i ett leasingavtal: 

  • Produkt för användning
  • Årlig underhållsservice
  • Installation av auktoriserad återförsäljare
  • Reparationstjänster
  • Försäkringsskydd
  • Vinterförvaring
  • Tillgång till utlåningsutrustning vid behov
  • Leverans av originalknivar för säsongsanpassade behov

 

Redan övertygad eller vill du veta mer? 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte med demonstration och offert

Kristoffer Wallström är vår Account Manager/B2B säljare med inriktning på  Husqvarnas produkter med fokus mot Golf och Sport. Med ett brinnande golfintresse och gedigen kunskap om proffessionella robotgräsklippare så kommer han att leverera det ni söker. 

Kontaktuppgifter

Mailadress: kristoffer.wallstrom@lattviktsmotor.se

Direkt: +46 (0) 176-209 699

Mobil: +46 73-508 5250

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post