Sökresultat Stäng

Söker...

Demo

Provkör maskinen innan du köper!

Demomaskiner

Varför köpa grisen i säcken när du kan testa produkten först? Gör ett bättre köp med hjälp av våra demomaskiner & provkör innan köp! Provkör allt ifrån en fyrhjuling, vattenskoter eller motorsåg för att se exakt vad du får hem. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att fatta bra beslut och våra demomaskiner är bara en av alla åtgärder vi vidtagit för att underlätta för dig. Har du några frågor eller funderingar om våra maskiner är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig gärna. När du vill testa maskin innan köp står vi till din tjänst.

Om du någon gång har legat på stranden och tänkt att det verkar härligt med en vattenskoter, varför inte passa på att provköra en nu? Eller har du länge gått i tankar om att skaffa en kraftfull fyrhjuling för att effektivisera arbetet i skogen? Att du provkör en av våra demomaskiner kräver inte att du köper den, även om du sannolikt kommer vara lockad. När du investerar i en ny maskin vill du vara säker på att du väljer rätt - och med våra demomaskiner är det möjligt.

Här under finns vårt utbud av demomaskiner, ibland är maskinerna uthyrda eller ute på demostration, kontaka oss därför innan besök om du är intresserad av en specifik modell:

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris