Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Robotgräsklippare

Lika länge som Husqvarna konstruerat robotgräsklippare, lika länge har vi på Lättviktsmotor sålt, servat och installerat dem i Roslagen. Vi kan vårt Roslagen och vi kan Husqvarna Automower, vill du ha en trovärdig och långsiktig leverantör av din robotgräsklippare så hjälper vi dig mer än gärna.

För att läsa mer om modellutbudet, besök Husqvarna Automower

Husqvarna Automower

Världsledande inom robotgräsklippning sedan 1995

Ända sedan den första Automower® introducerades för 25 år sedan har Husqvarna varit världsledande inom robotgräsklippning. Vi är stolta över att ha inlett robotrevolutionen – och så länge det finns gräsmattor som behöver vårdas ska vi se till att den aldrig tar slut.

Idag har över 1,5 miljoner trädgårdar över hela världen en robotgräsklippare från Husqvarna. Dessutom har Automower® rankats som den mest högpresterande produkten i externa tester och undersökningar

Husqvarna Automower

Din väg till en ständigt nyklippt gräsmatta

Steg 1

Ta kontakt med oss via mail, telefon eller ett besök i vår butik.

Steg 2

Vi hjälper dig att ta reda på vilken Husqvarna Automover som passar just dig och din gräsmatta, antingen genom en konsultation på plats hemma hos dig eller med hjälp av det webbaserade verktyget Gräsmatteberäknaren.

Steg 3

Baserat på de behov vi tillsammans tagit fram så beräknar vi ett pris på lämplig robotgräsklippare med tillhörande installation och möjlighet till vidare service under hela maskinens livstid, allt för att ditt ägande skall bli så enkelt och problemfritt som möjligt.

Steg 4

Vi bestämmer tillsammans ett passande datum för installation där vi installerar och driftsätter maskinen och går igenom alla de funktioner och möjligheter din nya robotgräsklippare kommer att ge dig.

Steg 5

Vi finns sedan tillgängliga med support och servicetjänster för att försäkra oss om att din nya maskin kommer att fungera som det är tänkt under många problemfria år framöver.

 

 

För alla trädgårdar

Med Husqvarna Automower® får du mycket mer fritid. Istället för att klippa gräsmattan kan du ägna tiden åt familj och vänner, och aktiviteter som är mycket roligare. Samtidigt håller robotgräsklipparen din gräsmatta i perfekt skick. Tyst och enkelt, i både regn och solsken.

Varje trädgård är unik. De många olika modellerna i det breda Automower®-sortimentet omfattar allt från mindre trädgårdar i stan till utmanande områden på upp till 5 000 m2. Kännetecknande för Husqvarna Automower® är att vi säkerställer fullständig täckning av komplexa gräsmattor med avlägsna områden och trånga utrymmen.

För alla trädgårdar

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post