Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Robotgräsklippare

Robotgräsklippare med extra bekväm service

Vill du ha en perfekt gräsmatta utan ansträngning? Boka en rådgivning och låt oss hantera allt - från att välja rätt robotgräsklippare till installation, service och vinterförvaring. 

Vi vill vara tillgängliga när du behöver oss. Det är därför som vi kommer till dig och därför vi arbetar på lokal nivå. Vi har kunskap om ditt område. 

Vi erbjuder ett brett utbud av robotgräsklippare- anpassade till allt från små ytor till golfbanor. 

En robotgräsklippare ger inga direkta utsläpp och är tystgående vilket grannarna garanterat uppskattar. På det kan du räkna med överlägsna resultat.

Lika länge som Husqvarna konstruerat robotgräsklippare, lika länge har vi på Lättviktsmotor sålt, servat och installerat dem. Vi kan våra områden och vi kan robotgräsklippare. Vill du ha en pålitlig och långsiktig leverantör av din robotgräsklippare så hjälper vi dig mer än gärna.

Är du ute efter större modeller av robotgräsklippare som hanterar exempelvis golfbanor, parker eller sportanläggningar? 

Läs mer om vad vi kan erbjuda för dig!

Vi hjälper dig med allt från att välja rätt robotgräsklippare till installation, service och vinterförvaring.

Din väg till en ständigt nyklippt gräsmatta

Steg 1

Ta kontakt med oss via mail, telefon eller ett besök vår butik på Abborrvägen 1 i Norrtälje. 

Steg 2

Vi hjälper dig att ta reda på vilken robotgräsklippare som passar just dig och din gräsmatta, antingen genom en konsultation på plats hemma hos dig eller med hjälp av det webbaserade verktyget Gräsmatteberäknaren.

Steg 3

Baserat på de behov vi tillsammans tagit fram så beräknar vi ett pris på lämplig robotgräsklippare med tillhörande installation och möjlighet till vidare service under hela maskinens livstid, allt för att ditt ägande skall bli så enkelt och problemfritt som möjligt.

Steg 4

Vi bestämmer tillsammans ett passande datum för installation där vi installerar och driftsätter maskinen och går igenom alla de funktioner och möjligheter din nya robotgräsklippare kommer att ge dig.

Steg 5

Vi finns sedan tillgängliga med support och servicetjänster för att försäkra oss om att din nya maskin kommer att fungera som det är tänkt under många problemfria år framöver. Om du har valt extra tjänster hämtar vi gräsklipparen på hösten för en fullständig service före vinterförvaring. Till våren kommer vi tillbaka med din gräsklippare. 

 

 

Här hittar du oss

Vi är en Husqvarna Partner

Vi är en av få utvalda återförsäljare som kan titulera sig som Husqvarna Partner. Detta innebär att vi erbjuder en mobil tjänst som robotinstallatörer- vi kommer till dig! Vi besöker dig i ditt hem och tar reda på vilken robotgräsklippare och vilka tjänster som är rätt för dig. Därefter får du en skräddarsydd rekommendation så att du har möjlighet att göra ett genomtänkt köp.

Läs mer om Husqvarna Partner 

Vi har en Husqvarna Partner-bil som går i: 

Upplands Väsby
Rotebro
Viby
Edsberg
Sollentuna

Kontakt per mail: sollentuna.amp@lattviktsmotor.se

Vi har även en Husqvarna Partner-bil som går i:

Södra Uppsala
Sigtuna
Knivsta

Kontakt per mail: uppsala.amp@lattviktsmotor.se

Är du intresserad av våra tjänster eller har frågor om vilken robotgräsklippare som passar just dig? 

Skicka oss ett mail så återkommer vi så snart vi har möjlighet! Medan du väntar på svar så kan du spana in denna sida där vi tipsar om hur du ska tänka inför köp av robotgräsklippare. 

Konsultation/försäljning: info@lattviktsmotor.se

Slingbrott/felsökning/service: verkstad@lattviktsmotor.se

NYHET! Du hittar även våra tjänster i Gävle med omnejd!

Kontakta Robert på: 

Telefon: 070-6664760

Mail: gavle.amp@lattviktsmotor.se

Våra välkända leverantörer av robotgräsklippare

Husqvarna Automower®

Med Husqvarna Automower® får du mycket mer fritid. Istället för att klippa gräsmattan kan du ägna tiden åt familj och vänner, och aktiviteter som är mycket roligare. Samtidigt håller robotgräsklipparen din gräsmatta i perfekt skick. Tyst och enkelt, i både regn och solsken.

Varje trädgård är unik. Oavsett om din gräsmatta har branta sluttningar, trånga passager, tuff terräng eller mer komplex design, så finns det en passande modell gjord för enkelt klippa varje gräsmatta till perfektion.

Nytt under 2023: Robotgräsklipparna i Automower® NERA-serien med Husqvarna® EPOS™ Plug-in Kit för en installation helt utan begränsningskablar – justera och anpassa dina virtuella gränser beroende på säsong och gräsmattans behov- kontakta oss så berättar vi mer!

STIHL iMOW Robotgräsklippare

Tänk dig att aldrig mer behöva klippa gräsmattan, samtidigt som den alltid ser perfekt ut. Det är precis det som utmärker iMOW robotgräsklippare. Dessa intelligenta robotgräsklippare tar hand om allt på ett smidigt sätt. De klipper gräset med precision, navigerar runt hinder, tar sig an sluttningar och laddar upp vid behov. I vår iMOW-serie hittar du ett urval av robotgräsklippare som passar ytor upp till 5 000 kvadratmeter, med eller utan app-styrning.

STIGA Robotgräsklippare

Få en välvårdad gräsmatta utan att behöva anstränga dig. STIGAs robotgräsklippare med begränsningskabel gör jobbet åt dig. Med sina unika knivar ger den en precisionsskärning som resulterar i en grönskande och frisk gräsmatta. Tack vare det långlivade ePower-batteriet kan roboten arbeta effektivt med endast två klippcykler per dag. STIGAs robotgräsklippare är enkla att hantera och intuitivt styrda genom STIGA.GO-appen. Med de nya STIGA A robotgräsklipparna behöver du inte längre oroa dig för kablar. Installationen är enkel med hjälp av STIGA.GO-appen, och de virtuella klippgränserna kan anpassas helt efter dina behov. Med hjälp av den avancerade AGS-tekniken planerar robotarna sina klippcykler på ett intelligent och effektivt sätt. 

KRESS Robotgräsklippare

Kress patenterade INTIVA-teknik gör det möjligt för Mission-robotgräsklipparna att navigera genom trånga och komplexa passager utan några problem. Det intelligenta navigeringssystemet är en extra bonus då Kress-robotarna kan täcka området på kortare tid, vilket ger mer tid till att faktiskt använda gräsmattan.

Med appen Kress Mission har du allt du behöver. Du kan finjustera klippscheman, använda en Area Calculator och utföra mycket mer. Appen ger dig full kontroll över robotgräsklipparen och gör det enkelt att anpassa klippningen efter dina önskemål.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post