Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Automowers på golfbanor

Fler och fler golfklubbar upptäcker fördelarna med att klippa sina golfbanor med Automowers vilket lett till att vi varit involverade i flera olika projekt av installationer, service och försäljning. 

Ett pågående projekt som vi är stolta över att genomföra är hos Österåkers Golfklubb där vi ominstallerat 18 stycker automowers samt sett över klubbens förråd av sågar, lövblåsar, handklippare med mer. 

Hur går installationerna av Automowers till?

Det är ju alltid lite speciella förutsättningar när ett arbete genomförs på en så pass välbesökt golfbana. Killarna har därför försökt att genomföra så mycket arbete som möjligt i dåligt väder och under tidiga morgnar. Ibland har större insatser genomförts och då har Driving Ranchen tvingats stänga under ett par timmar. Därför ställs det höga krav på oss som leverantörer att vara både flexibla och effektiva när sådana här stora projekt genomförs. 

Med hjälp av kabelfräsar plöjer man ner en kabel i marken. När man jobbar med så pass stora områden där nästan alla robotar gränsar mot varandra krävs mycket nogrran och stratgisk planering för att hitta bäst effektivitet och resultat. 

Vad krävs det av golfklubben för att driva ett sådant här projekt?

Det finns alltid olika nivåer att lägga sig på och det är upp till klubben själv att hitta en som passar. Efter installationen så jobbar man med en programvara som heter Husqvarna Fleet Services. Genom den kopplar du upp hela maskinparken för att enkelt få en överblick på driftstid, stillestånd, effektivitet, kostnader, miljöpåverkan mm. På så vis kan man också förebygga problem genom att se till att all service sker i tid förebyggande och själv lägga in olika typer av alarm för vilka åtgärder som skall tas geroende på vad som hänt. Detta är ett nära samarbete mellan oss och kund där varje part gör de saker som de är bäst på. men kontroll och överblick över maskinparken är nycklar i att skapa lönsamhet och smidighet för alla inblandade. 

Vad tycker vi på Lättviktsmotor är roligt med ett sådant här projekt?

Det bästa med ett sådant här projekt är att vi verkligen får chansen och förtroendet att göra stor skillnad för kunden. Vi vet att vi har bra produkter för ändamålet och vi vet vid det här laget att vi har kapaciteten i vår organisation för att verkligen bidra. Det är spännande att få jobba i absolut framkant av branchen och med kunder som siktar högt och långsiktigt då vi ser både stora fördelar och lönsamhet hos kunden. 

Varför bör en golfbana installera robotgräsklippare?

De största anledningarna för golfklubbar att jobba med robotgräsklippare ligger inom miljöpåverkan, kostnadseffektivitet och klippkvalitet/resultat. Dessa bitar är viktiga för dem i konkurrens med andra banor och ju mer man kan anamma den nya tekniken desto bättre rustad för framtiden är man. 

Hur reagerar gräset på klippning med en Automower i relation till en åkgräsklippare? 

Tack vare ovan nämnda anledningar harm na råd och tid att klippa gräset oftare vilekt gräset mår bra av. Ju mindre del av varje grässtrå som klipps vid varje tillfälle desto bättre mår gräset. På köpet slipper man också massa skräpigt gräsklipp som blir liggande på banan vilket ger ett mer städat intryck samt mer funktionellt spelmässigt. 

Vill du läsa mer om Husqvarna Automowers och fördelar med deras arbete på golfbanor? Klicka här! 

Vill du boka tid för en konsultation eller har du frågor om ett projekt? Kontakta oss här!

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post