Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Can-Am Traxter tar sig fram överallt

En Can-Am TraxterHD8 ger dig en komfort i världsklass med sitt stora hytt och värmesystem.

- Det går inte att ha full värme ens på vintern, då får man åka i t-shirt.

Svenne på Fogdö som har ägt en Can-Am TraxterHD8 i drygt två år säger att det är ett riktigt bra uppköp från en vanlig 4-hjulig ATV som han har ägt ett antal av under åren. Här sitter du bekvämt i en hytt som ger ordentligt med plats och är en av de större hytterna i klassen och du får plats tre personer i hytten.

Gas och (motor)broms
Jämför du den här maskinen med andra märken i klassen har den här en v-motor som ger ett större vridmoment än en radmotor som de flesta andra har. Svenne tycker att en 800cc motor räcker, men ska du ha band på maskinen kan du med fördel ha en 1000cc som ger lite mer hästkrafter.

En annan sak han tycker Can-Am har lyckats riktigt bra med är den effektiva motorbromsen, han inte har upplevt i andra maskiner. Efter att provkört maskinen kan jag inte annat än hålla med då du faktiskt utnyttjar motorbromsen en hel del när du kör i terräng. Den är kraftfull men mjuk på samma gång och ger ett bekvämt körsätt.

Häng på ett släp med tipp och fjärrkontroll
Svenne har även köpt till en släpvagn som går att tippa både bakåt och i sidled. Tippning gör du med fjärrkontroll när du sitter i den bekväma hytten eller när du står utanför och har full uppsikt över ekipaget.

K-kärran Svenne använder tar sig lätt fram överallt och är riktigt användbar. 
- Jag har fyllt upp min gräsmatta 70-80 centimeter, vilket är ett antal kubik och endast använt min Traxter och K-kärra.

Svenne tipsar
Traxtern som Svenne har är extra utrustad för att underlätta och passa för de arbeten dom har på sin skogsfastighet. Här är några av de tips han tycker att du ska tänka på när du köper din maskin.

  • Köp en heltäckande hasplåt i plast då den glider lättare över stubb och sten än en hasplåt i plåt.
  • Hjulen som följer med är mer av typen ”Turf” och fungerar för lättare terräng och golfbanor så ska du använda den i tuffare terräng och skog ska du ha ”Big horn” typ av däck. Den slirar knappt med dom däcken och tar sig fram nästan överallt.
  • Lampor är viktigt i vårt klimat och när man kör i terräng är det viktigare med lampor som lyser upp alla fyra hörnen så du ser vad du har runt omkring dig än en jättestrålkastare rakt fram. Sen är det så klart bekvämt att ha bra lampor fram och bak också.
  • Köp till en snöplog

Fördelar med Can-Am Traxter

  • Komfort och värme
  • Hyttens storlek med plats för 2-3 personer
  • V-motorn med bra vridmoment
  • Vinschen som sitter på original är stark och bra
  • Tar sig fram överallt
  • Tippbart lastflak

Provkör en Can-Am Traxter
Vill du provköra en UTV har Lättviktsmotor i Norrtälje maskiner hemma, dom är experter på ATV och UTV så boka en tid för provkörning och expertråd.

Vad är ATV och UTV?
Fyrhjuling är samlingsnamnet för alla ATV och UTV. ATV står för All Terrain Vehicle och som ATV klassas de vanliga fyrhjulingarna. UTV står för Utility Terrain Vehicle syns ofta i parker och på sportanläggningar. Side by side är ett annat namn för UTV. UTV:n har, förutom två platser eller fler i bredd, ett stort flak och är utrustat med takbåge som skydd mot olyckor. Bågarna fungerar även utmärkt att fästa tillbehör vid, vilket i kombination med flaket gör UTV:n till en riktig arbetshäst på gården. En UTV är oftast registrerad som Traktor.

Ps. Svennes maskin är extrautrustad.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post