Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Drivmedlet som ger maskinerna ökad livslängd: “Miljövänligt och hållbart”

En av våra säljare, Joakim Strömberg berättar om varför vi rekommenderar Aspen alkylatbensin. 

Bättre för människa, maskin och miljö. Det hållbara bränslet Aspen har många fördelar och upptäcks ständigt av nya kunder.
– Vi vet till hundra procent att kunderna bara får fördelar och blir nöjda när de väljer Aspen.

Under 80-talet vilade Sveriges industri fortfarande tungt på skogsarbetarna. Men i branschen började arbetarna drabbas av huvudvärk, trötthet och nervskador. Ett problem som uppmärksammades av Roland Elmäng, ingenjör och bränsleexpert på Volvo.

Han förstod att skogsarbetarnas besvär berodde på avgaser de andades in från bränslet och såg behovet av ett renare bränsle på marknaden. Det blev grunden till att han skapade alkylatbensinen Aspen som lanserades på marknaden redan 1988.

Genom åren har Aspen vidareutvecklat receptet och förfinat det för att få ett ännu renare bränsle. Aspen är dessutom ett hundra procent etanolfritt bränsle. 

Bland yrkesverksamma är Aspen mer eller mindre ett självklart val. Bränslets fördelar som en sundare arbetsmiljö och att det ger maskinerna en ökad livslängd har gjort Aspen populärt på marknaden.

– Produkten hjälper till att hålla maskinen ren så att den håller längre. Det är också väldigt uppskattat bland våra kunder. 

Vi på Lättviktsmotor märker att allt fler får upp ögonen för Aspen. Joakim upplever att fler privatpersoner ser fördelarna med bränslet.

– Den stora grejen är ju hållbarheten, en dunk med Aspen håller minst i fem år. Det betyder att du aldrig behöver fundera över om maskinen kommer att starta på våren – det gör den. 

Det finns fortfarande de som blandar handelsbensin med olja och har i sina maskiner. Men det är något Joakim tycker att man bör undvika, speciellt om du är osäker på hur du blandar bränslet eftersom det kan förstöra maskinen. Aspen är ett tryggt och enkelt val där du inte behöver blanda i olja – i stället kan du bara sätta i gång maskinen och köra.

– Du kan egentligen tanka alla bensindrivna maskiner du har hemma i trädgården med Aspen, allt från den minsta häcksaxen till en stor åkgräsklippare. 

Joakim tycker alltid att det är lika roligt när han kan erbjuda Aspen till en ny kund eftersom han personligen tycker att det är en riktigt bra produkt.

– Det är roligt att arbeta med och sälja Aspen, just för att det hjälper kunden. Aspen är bättre för både kunden, maskinen och miljön. 

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post