Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Enkla tillbehör till åkgräsklippare som optimerar trädgårdsskötseln

När det kommer till att maximera trädgårdsskötseln och göra ditt gräsklippande äventyr ännu effektivt, är tillbehör till din åkgräsklippare ditt hemliga vapen. Genom att lägga till rätt utrustning kan du inte bara hantera din gräsmatta med lätthet, utan också utöka dess användningsområden. Låt oss dyka in i några oumbärliga tillbehör som inte bara gör trädgårdsarbetet smidigare, utan också ger en rejäl skjuts åt din åkgräsklippares prestanda.

1. Snöslungor till Åkgräsklippare: Övervintra med Stil

När kylan kommer och snön faller, behöver din åkgräsklippare inte gå i ide. Med en snöslunga-tillbehör kan du göra din maskin redo att tackla vintersäsongen på ett imponerande sätt. Vem vill kämpa med handskottning när du kan montera detta tillbehör och rensa bort snömassor på ett ögonblick? På Lättviktsmotor förstår vi vikten av att vara redo för alla årstider, och en snöslunga gör din åkgräsklippare till en pålitlig följeslagare även under de kallaste månaderna.

2. Borst-tillbehör för Åkgräsklippare: Håll Din Trädgård Fläckfri

Löv, skräp och andra trädgårdsavfall har mött sin överman. Våra borsttillbehör inte bara håller din gräsmatta i toppskick, utan utgör även en viktig del av din åkgräsklippares funktioner. Med vår utrustning på Lättviktsmotor kan du göra trädgårdsskötseln till en enkel och smidig upplevelse.

3. Släp till Åkgräsklippare: För Transportbehov i Stor Skala

Oavsett om det är tunga material eller trädgårdsredskap, kan ett släptillbehör till din åkgräsklippare göra transporten till en bris. Att inkludera detta tillbehör i din trädgårdsarsenal gör att din åkgräsklippares kapacitet sticker ut. 

4. Grävaggregat till Åkgräsklippare: För Smidig Markförberedelse

När du planerar att förbereda marken för nya projekt är ett grävaggregat tillbehör det ultimata komplementet till din åkgräsklippare. Detta tillbehör till din åkgräsklippare gör markförberedelsen till en snabbare, mer effektiv och mindre ansträngande process. Det ger dig möjlighet att uppnå professionella resultat och frigör tid för andra trädgårdsprojekt. Det är ett oumbärligt tillbehör för dem som vill ta sin trädgårdsskötsel till nästa nivå och hantera större eller mer krävande projekt.

5. Spridare Tillbehör för Åkgräsklippare: För Jämn Tillväxt 

En frodig trädgård kräver rätt gödsling och bevattning. En spridare som tillbehör till din åkgräsklippare erbjuder en mängd fördelar för din trädgårdsskötsel. Med en spridare kan du enkelt och jämnt fördela gödsel, gräsfrön och bekämpningsmedel över din gräsmatta och trädgård. Detta resulterar i en jämn tillväxt, grönska och hälsa för din trädgård. Spridaren sparar tid och ansträngning genom att göra gödsling och bevattning till en smidig och snabb process. Sammanfattningsvis, med en spridare till din åkgräsklippare, får du en vackrare och friskare trädgård med minimal ansträngning och maximal effektivitet.

Kort sagt, med rätt tillbehör tar du din åkgräsklippare från en enkel gräsklippare till en mångsidig trädgårdsassistent. Från snöslungor som klarar vintern till borstar som håller din trädgård skinande ren.

För att se hela vårt sortiment av åkgräsklippare så klickar du här medan du hittar tillbehören på denna sida.

Kontakta oss på Lättviktsmotor så ser vi till att maxa din åkgräsklippares funktioner så den täcker alla dina behov. 

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post