Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Husqvarna Aspire

Husqvarna lanserar Aspire - det första sortimentet som stödjer Power for All:s batterisystem

Nu lanserar Husqvarna ett komplett produktsortiment som stödjer batterisystemet Power for All. Husqvarnas Aspire-sortiment inkluderar en robotgräsklippare, gräsklippare, trimmer, grensåg, häcksax och lövblås.

Ett av världens största batterisamarbeten The Power for All Alliance är ett samarbete mellan flera varumärken som grundades av Husqvarna Group (genom Gardena) och Bosch 2020. Husqvarna-varumärket gick med i Power for All Alliance 2022, och gör det nu möjligt för konsumenter att använda samma 18V-batteri för flera enheter i och runt deras hem och trädgård, oavsett tillverkare.

Husqvarna Group har även egen utveckling och tillverkning av högpresterande 36V och 94V batterilösningar, med målet att maximera prestanda och tillhandahålla skräddarsydda lösningar för proffs och konsumenter.

- Elektrifiering förändrar vårt samhälle och är en nyckel i omställningen till en värld med minskade koldioxidutsläpp. Husqvarna Group är på en elektrifieringsresa med högt ställda ambitioner att göra det möjligt för trädgårdsägare att gå från fossilt bränsle till batteridrivna produkter. Framgångsrika samarbeten och kraftfulla batterier gör stor skillnad i denna utveckling, säger Pavel Hajman, tillförordnad vd för Husqvarna Group.

I oktober 2022 kommunicerade Husqvarna Group att man accelererar den strategiska transformationen som syftar till att skifta från fossildrivna till batteridrivna produkter. Omvandlingen förväntas bidra till ökad lönsamhet och samtidigt minska utsläppen över hela värdekedjan. Att byta från bensin- till batteridrivna produkter är en av Husqvarna Groups strategiska prioriteringar och ambitionen är att 67 procent av företagets motordrivna produkter ska drivas på el år 2026.

I det nya Husqvarna Aspiresortimentet hittar du smarta batteridrivna trädgårdsredskap – kompakta, effektiva, lätta att förvara, intuitiva och i snygg svart design som matchar det mesta.

Kompakt, förlängningsbart och hopfällbart. Med varje redskap får du en specialanpassad krok för smidig förvaring i begränsade utrymmen. 18 V-batteriet ingår i POWER FOR ALL Alliance-batterisystemet för flera olika varumärken, och ger utmärkt kraft och flexibilitet – ett batteri som är kompatibelt med inomhus- och utomhusredskap från fler än 10 olika varumärken. Varje Aspire™-produkt har en rad smarta funktioner och det smarta formatet gör trädgårdsarbetet både enklare och roligare.

Se information från Husqvarna om Aspiresortimentet.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post