Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Köpråd åkgräsklippare från Husqvarna

Fem saker att tänka på inför köp

Är du på jakt efter den perfekta åkgräsklipparen för din trädgård? Att välja rätt åkgräsklippare beror främst på vilken typ av gräs du ska klippa och hur din trädgård ser ut. Här är några saker att tänka på innan du gör ditt köp.

Användning av BioClip® eller bakutkastning

Om du har en välskött gräsmatta som klipps regelbundet är BioClip® det bästa alternativet. Gräset klipps i små bitar (mulchning) som snabbt bryts ner och återgår som gödsel till gräsmattan. Om du planerar att klippa högre, vildvuxet gräs eller grövre grästyper, är bakutkastning att föredra eftersom den hanterar stora mängder gräs. Alla åkgräsklippare från Husqvarna har dessa två alternativ.

Fyrhjulsdrift

Om din gräsmatta är hal eller har branta sluttningar, eller om du tänker använda åkgräsklipparen året runt, är en fyrhjulsdriven (AWD) modell ett utmärkt val. Den ger bättre grepp när det behövs som mest.

För professionella eller hemmabruk?

Husqvarnas avancerade åkgräsklippare är perfekta för yrkesmässig användning året runt, särskilt för att underhålla större områden. Till exempel är R 420TsX AWD utrustad med funktioner som dubbla LED-strålkastare, HMI-display och redskapslyft. Om du har en mindre trädgård och vill ha perfekta resultat och smidig användning rekommenderas deras mindre åkgräsklippare för hemmabruk. Till exempel är R216T AWD utrustad med LED-strålkastare, lättåtkomliga reglage och midjestyrning. Alla åkgräsklippare från 200-serien och uppåt har en timmätare för att underlätta service och underhåll.

Enkel start och manövrering

Alla Husqvarnas åkgräsklippare har klippaggregatet monterat fram, vilket ger dig bättre kontroll över arbetsområdet. Den här typen av klippaggregat gör det också möjligt att klippa under buskar och komma närmare staket och väggar. Dessutom ger den unika midjestyrningen utmärkt manövrerbarhet och gör det enkelt att köra runt hinder. På så sätt kan du arbeta mer effektivt och få fina resultat snabbare med mindre ansträngning.

Tillbehör för olika användningsområden

Ett brett utbud av tillbehör för åkgräsklippare hjälper dig att utföra olika trädgårdsuppgifter under hela året. Du kan utforska olika tillbehör såsom en borste för att samla upp gräs, löv och skräp, mossrivare, vertikalskärare, spridare och en vagn för att ta hand om gräsmattan. För vinterunderhåll kan du välja tillbehör som ett snöblad, en snöslunga eller en frontmonterad borste för att röja infarter och gångvägar. Med dessa tillbehör kan din åkgräsklippare bli en mångsidig trädgårdsmaskin som hjälper dig att hantera olika uppgifter oavsett säsong.

Så innan du köper en åkgräsklippare, kom ihåg att överväga vilket klippsystem som passar bäst för din gräsmatta, om en fyrhjulsdriven modell är nödvändig, vilka funktioner och egenskaper som passar dina behov och vilka tillbehör som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din maskin. Genom att ta hänsyn till dessa fem faktorer kan du göra ett välgrundat val och hitta den perfekta åkgräsklipparen som kommer att hålla din trädgård i toppskick. Är du fortfarande osäker på vilken modell som passar dig bäst så är du välkommen att kontakta en av våra kunniga säljare!

 

Se hela utbudet här!

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post