Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Köpråd ATV- hur många kubik behöver jag?

Tips och råd på hur du ska tänka inför köp av ATV

Hur många kubik behövs egentligen? 

Innan du köper en ATV är det viktigt att du först gör en bedömning på hur du planerar att använda maskinen. Om du behöver en 4x4 hjuldriven maskin för att ploga, arbeta i skogen och utföra olika arbetsuppgifter, rekommenderas en ATV med en kubikstorlek på 500cc eller mer. Det kommer ge dig tillräckligt med kraft för att klara av alla dina arbetsuppgifter.

Om du planerar att köpa en ATV och använda den mer för nöjes skull eller utföra tunga arbeten, bör du överväga att gå upp i kubikstorlek för att få mer effekt. Det är viktigt att anpassa ATV:n efter det specifika användningsområdet.

Generella rekommendationer för kubikstorlekar för fyrhjulsdrivna arbets- och nöjesmaskiner:

Upp till 400 Kubik: Dessa maskiner är perfekta för mindre gårdar eller arbetsplatser. De klarar de flesta arbetsuppgifter, såsom plogning med en 138cm plog, dra mindre kärror eller transportera sig i alla typer av terräng. De är lättkörda med sina automatiska växellådor och bekväma för dig som förare.

500-600 Kubik: Den mest vanliga storleken på ATV idag. Dessa klarar galant alla typer av arbete, inklusive plogning med en 152cm plog, dra timmerkärror, hacka eller harva, och andra arbetsuppgifter. De fungerar också utmärkt som nöjesfordon med sin pigga prestanda och förmåga att ta sig fram i alla typer av terräng.

600-800 Kubik: För dig som planerar att utföra lite tyngre arbete med din ATV eller vill ha mer kraft för rolig körning på grusvägar. Dessa rekommenderas även för landsvägskörning där du kan hålla en högre snitthastighet utan att motorn varvar för mycket. De är också bra om du kommer dra tungt då motorn arbetar på snällare varv. Populära modeller i denna kubikstorlek är 700 och 750 kubik.

800 Kubik eller mer: Denna storlek är för dig som vill ha extremt rolig körning. Maskinerna har V-Twin motorer med massor av hästkrafter och är perfekta för att köra brett i full fart på grusvägar eller utmana vännerna i skogsspåret. De är även kapabla att utföra tungt arbete och dra imponerande laster.

Sammanfattningsvis är det viktigt att välja ATV:n baserat på dina specifika behov och användningsområden för att få den bästa körupplevelsen och prestandan. Är du osäker på vilken modell som passar dig så är du varmt välkommen att kontakta våra kunniga säljare så tar de fram en modell för just dina behov. 

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post