Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Optimering av din Brenderup Släpvagn

Tre smarta tillbehör för ett bekvämt transportliv

Att äga en Brenderup släpvagn är ett utmärkt sätt att förenkla transport och underlätta vardagen. För att ytterligare optimera din upplevelse och säkerställa smidiga transporter, rekommenderar vi dig att överväga några smarta tillbehör. I detta blogginlägg kommer vi att fokusera på tre oumbärliga tillbehör för din Brenderup släpvagn: nätgrindsats, lås och kapell.

Nätgrindsats för mångsidighet och säkerhet

En nätgrindsats är ett mångsidigt tillbehör som förvandlar din Brenderup släpvagn till en flexibel lastbärare. Med dess höga och stabila konstruktion skapar nätgrindsatsen en säker lastmiljö samtidigt som den ger möjlighet att transportera bulkigare föremål. Detta tillbehör är idealiskt för att transportera trädgårdsavfall, byggmaterial eller andra större föremål som kräver extra stabilitet. Dessutom bidrar nätgrinden till att förhindra att mindre objekt tappas eller blåser av under färden, vilket ökar trafiksäkerheten.

Lås för extra trygghet

Med ett släpvagnslås har du ett billigt skydd mot stöld oavsett om du har bromsat eller obromsat släp. Tänk dock på att aldrig förvara värdesaker i din släpvagn. Det finns olika typer av lås att välja mellan, inklusive kulhandskar, kättinglås eller säkerhetslås

Kapell för minskat slitage

För att skydda din last från väder och vind är ett kapell eller ett oumbärligt tillbehör. Det hjälper inte bara att hålla din last torr och ren, utan det skyddar även mot skador orsakade av regn, snö eller starka vindar. Dessutom bidrar det till att förhindra att små föremål blåser av under färden, vilket minskar risken för förlorad last och skador på vägen. Investeringen i ett kapell eller kan därmed spara både tid och pengar.

Sammanfattningsvis är dessa tre tillbehör – nätgrindsats, lås och kapell  – ovärderliga för att förbättra och optimera din Brenderup släpvagnsupplevelse. Genom att investera i dessa smarta tillbehör kan du inte bara öka lastkapaciteten och mångsidigheten hos din släpvagn utan också säkerställa att din last transporteras säkert och skyddas från yttre påverkan. Gör dina transporter mer effektiva och bekymmersfria med dessa väl valda tillbehör!

Se samtliga tillbehör till Brenderup släpvagnar här- kontakta oss om du inte hittar det du söker så kan vi beställa hem det till dig. 

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post