Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Robotgräsklippare från Kress

Perfektion i varje klipp

I dagens upptagna värld är det inte alltid lätt att hitta tid till trädgårdsarbete. Att hålla gräsmattan i gott skick kan vara en utmaning, särskilt när man har en hektisk livsstil. Men tack vare teknikens framsteg finns det nu innovativa lösningar som kan underlätta trädgårdsarbetet. En sådan lösning är robotgräsklippare från Kress. Med sin överlägsna prestanda och smarta funktioner gör dessa robotar gräsklippning till en enkel och bekväm uppgift. Låt oss titta närmare på vad som gör Kress robotgräsklippare så speciella och vilka trädgårdsägare de passar perfekt för.

Avancerad teknik för effektivitet

Kress robotgräsklippare drivs av den senaste tekniken och har en mängd avancerade funktioner som gör gräsklippningen effektiv och problemfri. Utrustade med avancerade sensorer och GPS-teknik kartlägger robotarna gräsmattan för att kunna klippa den på ett noggrant och systematiskt sätt. De är programmerbara och kan ställas in för att klippa gräset vid specifika tider och på olika områden. Detta gör att trädgårdsägare kan njuta av en perfekt klippt gräsmatta utan att behöva anstränga sig.

Automatiskt laddningssystem

En av de mest imponerande funktionerna hos Kress robotgräsklippare är deras självladdningssystem. Robotarna kan själva navigera till laddningsstationen när de behöver laddas upp. Detta eliminerar behovet av manuell inblandning och säkerställer att robotarna alltid är klara för nästa klippningssession. Medan du tar hand om dina andra trädgårdsuppgifter eller kopplar av, sköter Kress robotgräsklippare allt arbete för dig.

Anpassningsbar klippning

Kress robotgräsklippare erbjuder också anpassningsbara klippningsalternativ för att möta olika behov och preferenser. Du kan enkelt justera klipphöjden för att få det perfekta resultatet för din gräsmatta. Dessutom kan dessa robotar hantera olika terrängförhållanden, inklusive sluttningar och ojämnheter. Oavsett om din trädgård är liten eller stor, plan eller backig, kan Kress robotgräsklippare anpassa sig och klippa effektivt.

Kabelfri drift

En av de speciella egenskaperna hos Kress robotgräsklippare är deras kabelfria drift. Istället för att använda en begränsande kabel som markerar klippområdet, använder Kress robotgräsklippare olika tekniker för navigering och positionering. De är utrustade med avancerade sensorer och GPS-teknik som hjälper robotarna att kartlägga och känna av sin omgivning. Genom att skapa en virtuell karta över trädgården navigerar de noggrant och effektivt genom terrängen.

Dessa robotar använder också slumpmässiga eller systematiska rörelsemönster för att täcka hela gräsytan utan att lämna några områden ouppklippta.

Vilka passar Kress robotgräsklippare för?

Kress robotgräsklippare är idealiska för både professionella trädgårdsmästare och privatkonsumenter som strävar efter en välklippt gräsmatta med minimal ansträngning. Här är några exempel på vilka som kan dra nytta av dessa fantastiska robotar:

Proffs inom trädgårdsskötsel: För trädgårdsmästare och landskapsarkitekter som hanterar stora trädgårdsområden eller kommersiella projekt är Kress robotgräsklippare ett värdefullt verktyg. Dessa robotar kan effektivt klippa gräs på stora ytor och tillhandahålla en konsekvent klippning, vilket sparar tid och arbetskraft för proffsen. Kress kabelfria robotgräsklippare hanterar upp till 36000m2. De är tysta, utsläppsfria, tillhandahåller obemannad gräsklippning för stora fastigheter, anläggningar, idrottsplatser, offentliga parker... till en driftskostnad som är en bråkdel av bemannad gräsklippning.

Privatkonsumenter med trädgårdsintresse: Om du är en trädgårdsentusiast som uppskattar en välskött gräsmatta men inte har tid eller möjlighet att klippa gräset manuellt, är Kress robotgräsklippare perfekta för dig. De tar över gräsklippningen och ger dig en vacker och välunderhållen gräsmatta utan att kräva din närvaro eller ansträngning.

Villaägare med begränsad tid: För villaägare med hektiska scheman och begränsad tid att ägna åt trädgårdsarbete är Kress robotgräsklippare en fantastisk investering. De tar över ansvaret för gräsklippningen och frigör tid som kan användas till andra viktiga uppgifter eller för att koppla av och njuta av trädgården.

Professionella fastighetsförvaltare: För fastighetsförvaltare som ansvarar för underhåll av gräsytor på olika fastigheter eller bostadsområden kan Kress robotgräsklippare vara ovärderliga. Dessa robotar kan effektivt sköta klippningen på olika platser och säkerställa att gräsmattorna alltid ser snygga och välskötta ut. 

Sammanfattningsvis passar Kress robotgräsklippare både för professionella inom trädgårdsskötsel och för privatkonsumenter med olika behov och trädgårdsområden att ta hand om. Oavsett om du är en trädgårdsproffs som behöver effektivisera ditt arbete eller en privatperson som vill ha en välklippt gräsmatta med minimal ansträngning, kan Kress robotgräsklippare vara den perfekta lösningen för att uppnå dina trädgårdsdrömmar.

 

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post