Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Ta hand om dina maskiner

Dina maskiner behöver omtanke och de kommer att tacka dig senare om du tar hand om dem nu. Vi tipsar om hur man kan ta hand om sina maskiner för att de ska hålla längre och öka säkerheten när du använder maskinen.

 

Vinterförvaring av maskiner och redskap

Vi på Lättviktsmotor vill betona vikten av att vårda sina maskiner för att öka livslängden på dem samt öka driftsäkerheten. Vi har gedigen erfarenhet och därmed många tips på hur t ex vinterförvaring av maskiner kan gå till. Hur tar man då hand om sina maskiner på bästa sätt inför vintern?

Rengöring och förvaring

Börja med att göra en grundlig rengöring av din maskin. Rengöringen gör att slitage på förslitningsdelar minskar och därmed också kostnaden för dessa. Förvara din maskin på en varm plats under vintern. Om du inte har plats och har en batteridriven maskin bör åtminstone batteriet stå varmt.

Batteri eller bränsle

Batteriet bör vara fulladdat. Tag gärna ur batteriet och koppla det till en CETEK-laddare, vilket är en smart och intelligent laddare som reglerar laddningen och kan stå inkopplad hela vintern. Har du en maskin med bränsle så kan du antingen tömma ur allt bränsle eller fylla på med en bränsletillsats, en så kallad ”fuel-fit”. Denna är bra att fylla på emellanåt även under sommaren när maskinen används. Finns det en bränslekran på maskinen stänger du av den och kör slut på bränslet som finns i förgasaren. En maskin som körs på Alkylatbensin klarar sig betydligt bättre än om maskinen körs på vanlig bensin men det kan ändå vara bra att tillsätta en bränslesats under vintern och vid körning.

ta hand om din trädgårdsmaskin

Vinterförvaring vattenskoter m.m.

Maskiner som har kontakt med vatten, såsom vattenskoter och högtryckstvätt bör fyllas eller spolas med glykol för att förhindra förfrysning. När vintern är över, testa om din maskin går igång, i god tid innan du ska använda den så att det finns tid att laga maskinen om den inte startar. Om du inte vill eller kan ta hand om dina maskiner själv, så hjälper vi till med det och har fasta servicepriser. Vi erbjuder både bas-service och plus-service  samt vinterförvaring. Vi på Lättviktsmotor kan även ombesörja transport fram och tillbaka till dig som kund.

Vinterförvaring hos Lättviktsmotor

Om du låter oss ta hand om din maskin över vintern så ger vi den de bästa förutsättningar inför våren när du behöver den. Det är inte ovanligt att maskinerna inte startar när det väl är dags att sätta igång med att klippa gräset. Då kommer många till oss på Lättviktsmotor vilket dessvärre kan leda till längre väntetider. Det bästa är om du lämnar in den till oss redan på hösten, för vinterförvaring och service, så ordnar vi allt och ser till att maskinen är redo att användas när du är det!

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post