Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Trädgårdstips juni

Saker att tänka på för en välmående trädgård

Juni är en månad då trädgården blommar och är mycket grön. Gräsmattan bör klippas ungefär en gång i veckan för att hålla den snygg och frisk. För höga perenner är det viktigt att ge dem stöttning med pinnar eller stöd så de inte faller ihop vid regn eller av blommornas tyngd. Att klippa bort vissna blommor är också viktigt, då kommer det oftast nya blommor.

Början av juni är en perfekt tid att plantera nya perenner, buskar och träd i sin trädgård. Var noga med att gräva igenom jorden ordentligt, rensa ogräs och förbättra gärna jorden med planteringsjord eller kogödsel. De allra flesta växter ska planteras på samma djup som i krukan men kan redan från start behöva lite stöd för att hålla sig uppe när de börjat växa.

Vattna nyplanerade buskar och träd regelbundet för att hjälpa dem att etablera sig. Det är också en bra idé att beskära granhäcken under juni eller juli. 

Gödsla buskar och perenner en andra omgång mot slutet av juni för att hålla dem friska och välmående. Håll utkik efter skadedjur och sjukdomar som kan drabba trädgården under sommaren. Inspektera dina växter regelbundet och använd lämpliga bekämpningsmedel om det behövs.

För solrosor, se till att välja en plats med tillräckligt med solsken och vattna dem regelbundet. För perenner, klipp bort vissna blommor för att uppmuntra till fler blommor under säsongen. Genom att följa dessa tips och råd kan du hjälpa till att upprätthålla en hälsosam och välmående trädgård under juni månad. 

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post