Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Trädgårdstips oktober

Din guide för att förbereda trädgården för den kommande vintern

Oktober är en månad fylld med färgsprakande löv och kyliga vindar, en tid då trädgården börjar visa tecken på att den förbereder sig för vinterdvalan. Det är nu du har chansen att göra din trädgård redo för de kommande kalla månaderna. Här är några viktiga saker att tänka på när du stänger ned din trädgård för vintern.

1. Klipp gräset en sista gång

Som en sista kärleksfull gest till din gräsmatta, ta en runda med gräsklipparen. Höj klipphöjden något de sista gångerna så att gräset är lite längre inför vintern. Detta hjälper gräset att överleva vintern och snöfallen som kan följa. Långt gräs fungerar som en isolering och hjälper till att skydda rötterna från kylan. Ett välvårdat gräs kommer att belöna dig med en frodig och hälsosam trädgård när våren kommer.

2. Ta hand om utemöbler och krukväxter

Nattfrost kan komma oväntat, och den kan vara skadlig för både växter och krukor. Se till att ta in dina utemöbler och krukväxter om du inte vill riskera att de skadas. Att förvara dem inomhus eller i ett skyddat utrymme kommer att förlänga deras livslängd och se till att de är redo att pryda din trädgård igen när våren kommer.

3. Samla ihop löven och använd dem klokt

De vackra höstlöven som täcker din trädgård kan användas till din fördel. Istället för att låta dem ligga som en tjock matta på din gräsmatta, samla ihop dem. Du kan använda löven i komposten för att skapa näringsrik jord till din trädgård. Dessutom kan du använda löven som ett skydd för känsliga växter. Ett lager löv kan fungera som en naturlig isolering och skydda växterna från de kalla temperaturerna.

4. Rensa gräsmattan noga

Att lämna kvar en tjock lövmatta på din gräsmatta ökar risken för mossa och mögel. För att undvika detta, se till att rensa gräsmattan så mycket som möjligt. En lövblås eller en kratta är utmärkta verktyg för att göra jobbet snabbt och enkelt. Ju mer du rensar, desto bättre chans har gräsmattan att överleva vintern i god form.

Oktober är en viktig månad för din trädgård, och de åtgärder du vidtar nu kommer att påverka dess hälsa och skönhet när våren kommer. Genom att klippa gräset på rätt sätt, ta hand om utemöbler och krukväxter, använda löven klokt och rensa gräsmattan noggrant, kan du säkerställa att din trädgård är redo för vintern och redo att blomstra när våren återvänder. Så gå ut i trädgården, njut av höstens skönhet och se till att din gröna oas är väl förberedd för vinterns utmaningar.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post