Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Trädgårdstips september

September är en månad fylld med möjligheter för trädgårdsentusiaster

Det dröjer inte länge innan septembers kyliga bris och gyllene lövverk anländer. Trädgården går genom förändringar, och det finns mycket du kan göra för att förbereda din gröna oas inför den kommande vintern. Här är några tips som kommer att hjälpa din trädgård att stråla i september:

1. Ge gräsmattan omvårdnad

När september slår in är det dags att tänka på din gräsmatta. För att hålla den frisk och frodig, rekommenderas det att använda höstgödning med en kvävehalt på 3-6 % några veckor innan den första frosten. Denna enkla handling ger gräset den motståndskraft det behöver för att klara vinterns kyla och sätter fart på dess tillväxt när våren kommer.

2. Skörda dina fruktträd och rensa upp fallet

Fruktträd är ofta säsongsfull blom under september. Det är också den perfekta tiden att skörda din frukt och ta bort all fallfrukt från gräsmattan. När skörden är klar, bör du överväga att beskära dina fruktträd. Det är bäst att göra detta när träden är lättare och mindre bördiga. Ta bort torkad frukt som fortfarande sitter på träden, då de kan vara bärare av smittsamma svampsjukdomar. Bland vårt utbud av grensågar hittar du modeller som förenklar arbetet. 

3. Plantera nytt liv

September är en tid för nybörjare. Om du har drömt om att förnya din trädgård med nya rabatter, träd eller buskar, är nu rätt tidpunkt att sätta igång. Den milda höstluften ger dina växter en bra chans att etablera sina rötter innan vintern.

4. Gräsmatta på gång?

Om du har funderat på att anlägga en ny gräsmatta eller göra reparationer på den befintliga, så är september en utmärkt månad att komma igång. Den svalare temperaturen och högre fuktighet gör att gräset kan etablera sig snabbt och starkt.

5. Ge din trädgård lite luft

Ett av de mest förbisedda trädgårdstipsen är att lufta din mark. Detta innebär att du med hjälp av en vertikalskärare eller liknande verktyg skapar små hål i marken för att förbättra luftcirkulationen och dränering. Detta är särskilt viktigt om din trädgård har problem med kompakt jord. Att göra det i september ger marken tid att återhämta sig innan vintern. I vår butik kan du se vårt utbud av vertikalskärare- under september månad har vi även flera till kampanjpris!

Genom att följa dessa tips kan du se till att din trädgård är redo att blomstra när våren kommer igen. Så ta på dig trädgårdshandskarna, plocka upp dina verktyg och njut av de sista varma dagarna innan hösten tar över helt. Din trädgård kommer att tacka dig med en explosion av färger och liv när våren kommer åter.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post