Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Våra bästa tips för rengöring av motorsåg

Även en motorsåg behöver lite kärlek ibland.

En motorsåg utsätts för tuffa förhållanden och arbetar i smutsiga och dammiga miljöer. Oavsett väder och temperatur är det avgörande att den fungerar smidigt. Även om en motorsåg är en robust maskin behöver den regelbunden underhåll och rengöring.

För att hålla din motorsåg i gott skick, är det viktigt att regelbundet rengöra den från sågspån och damm. Fokus bör ligga på att hålla området runt förgasaren och luftfiltret rent. Detta är grundläggande för att undvika smuts i förgasaren och därigenom minska behovet av att öppna och rengöra den. Enkla åtgärder, som att använda en borste eller tryckluft för att avlägsna damm, kan göra stor skillnad.

Air Injection är ett för-reningssystem som finns på många moderna sågar. Det effektivt renar luften innan den når motorn genom att centrifugera den och avlägsna damm och partiklar. Det håller luftfiltret fräscht och förlänger därmed intervallet mellan rengöringar. Detta är särskilt användbart för att undvika driftstopp och förbättra sågens långsiktiga prestanda.

Här är några generella tips för rengöring av din motorsåg:

Regelbunden rengöring: Gör det till en vana att rengöra din motorsåg efter varje användning för att förhindra uppbyggnad av damm och sågspån.

Använd borste eller tryckluft: Använd en borste eller tryckluft för att effektivt avlägsna damm och partiklar från olika delar av sågen.

Fokusera på förgasaren och luftfiltret: Håll särskilt rent runt förgasaren och luftfiltret för att minska risken för smuts i förgasaren och undvika oplanerade stillestånd.

Att genomföra regelbunden service är också rekommenderat för att säkerställa optimal prestanda och maximal drifttid för din motorsåg.

Du kan serva din motorsåg hos oss på Lättviktsmotor. Då säkerställer du att maskinen fungerar optimalt och har maximal drifttid. 

För att undvika väntetider rekommenderar vi att du bokar service på din motorsåg innan maj månad.  

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post