Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Vattenskoter för längre turer

Vattenskotrar för äventyr

Ett nytt skrov, en ny plattform, på vattenskotern inbjuder till längre äventyr, med funktioner som liknar en båt. Lättviktsmotor säljer vattenskotrar från See-doo som nyligen fyllde 50 år som företag. Detta firade de tidigare med en ny generation av vattenskotrar. De introducerade ett nytt skrov. Det nya skrovet är bredare, har lägre tyngdpunkt och förbättrad konstruktion vilket gör att du kan nyttja vattenskotern på fler sätt än tidigare. Den nya plattformen är mer förutsägbar och går bättre i hög hastighet och grov sjö. Den är mer stabil och det är lättare att kliva av eller på och att vila ut på. Det öppnar upp för att ta längre turer med fler personer än det var möjligt tidigare. Johan Blomqvist, VD, på Lättviktsmotor berättar om den nya plattformen: – Den nya plattformen gör att det går att använda vattenskotern mer likt en båt. De tidigare modellerna var anpassade för kortare turer där man gärna åkte en och en på vattenskotern under kortare stunder. Den nya plattformen som har bättre åkkomfort och mer utrymme gör att det inte är några problem alls att åka fler på samma vattenskoter och dessutom packa för en dagstur eller till och med för övernattning, en lite längre utflykt helt enkelt, förklarar Johan.


 

Vattenskoter tillbehör

Den nya plattformen har ett större förvaringsfack i fören med indelade fack för både små och stora föremål. I det bakre förvaringsutrymmet finns LinQ-systemet som är snabbt, enkelt och säkert. Det är samma system som vissa snöskotrar och fyrhjulingar redan har. Nytt för i år är kylboxen, väskan och reservbränsledunken. En av de många nyheter för året är BRP-ljudsystemet som är integrerat och kan spela ljuv musik under både färd och vila. Varför inte kasta i det hopfällbara ankaret och ta en fikapaus på din vattenskoter? På den nya plattformen går det alldeles utmärkt att sitta två och fika med kylboxen mellan sig. Det är lätt att flytta sätena och möblera om. Är du intresserad av andra tillbehör till vattenskotrar?

Olika modeller

Tre av Sea-Doos modeller har den nya plattformen. Den finns på ”Performance”, racemodellen, som är kraftfull, precis och har en häftig acceleration. Den finns också på deras lyxmodell ”Luxury” som är den eleganta och komfortabla vattenskotern. Deras ”Tow Sports” som är anpassad för vattensport, för den aktiva och djärva, har också fått den nya plattformen. Det är inte alltid lätt att välja modell men Lättviktsmotor kan sina vattenskotrar och hjälper till med det så att du får den modell som passar dig bäst. Sea-doo har kvar sin modell ”Recreation” som också finns en mindre modell ”Rec lite”. Båda modellerna är nöjesmaskiner som är mångsidiga, smidiga, lekfulla, kompakta och passar bra för barnfamiljer. Johan på Lättviktsmotor visade upp den nya plattformen på årets Allt för sjön-mässan och många av besökarna uttryckte att de tyckte att den kändes komplett. Många saker som kunder tidigare har saknat som t.ex. lastutrymme, stabilitet och tillbehörs system har man nu fixat. Det var flera som sa att dom kunde tänka sig att sälja båten och testa en vattenskoter nu då man kunde utnyttja skotern mycket mer likt en liten båt. Johan sammanfattar besökarnas positiva respons och tror att denna vattenskoter kommer att bli en av sommarens höjdare.

Köpa vattenskoter?

Är du nyfiken och har funderat på att köpa vattenskoter? Det finns några olika saker man bör tänka på när man köper vattenskoter. Känner du att du inte har koll på vad som passar just dig och syftet med skotern? Kontakta Lättviktsmotor, eller kom förbi butiken och ställ dina frågor, du får garanterat svar och blir säkrare på vilken modell som passar dig. Kolla in de vattenskotrar vi har i webbbutiken!

 

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post