Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Vi gillar samarbeten!


Vi på Lättviktsmotor gillar utmaningar och att testa våra produkter för att lära oss mer om dem. Därför körde Pierre hos oss nyligen ett samarbete med Rimbo IF där Husqvarnas nyhet Automover 550 EPOS utsattes för en riktig prövning!  Vi fick möjlighet att se vad klipparen var kapabel till och Rimbo IF fick testköra en produkt för framtiden, samt avlasta sina åkgräsklippare för en stund- win win! 

Nu har vår Epos flyttat ut till Sundsta Golf för att se vad den är kapabel till där! 

 

Driver du en förening och har ett förslag på samarbete? Kontakta oss så kan vi säkert komma på något bra tillsammans!

 

Vad är det då som är så speciellt med Husqvarnas nyhet?

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) är en banbrytande teknik för en ny serie med professionella Automower®-robotgräsklippare som gör att du kan använda gräsklipparna inom virtuella gränser. Den enkla lösningen passar perfekt för fotbollsplaner, golfbanor, stadsparker, företagsfastigheter, och andra platser med föränderliga omständigheter och behov. Då du inte behöver installera några fysiska begränsningskablar innebär den här tekniken även att du kan utföra luftning, vertikalskärning och gräsreparation utan problem.

Allt du behöver är din mobiltelefon och Husqvarna EPOS-appen. Telefonen använder du till att ställa in virtuella gränser och skapa ett eller flera arbetsområden för robotgräsklipparen. Allt som krävs för att de tekniska förhållandena ska vara optimala är att det inte finns något i vägen mellan gräsklipparen och satelliterna. Med Husqvarnas avancerade satellitteknik Husqvarna EPOS får du noggrannhet på centimeternivå på några sekunder.

Genom att använda den medföljande referensstationen kan du använda din Automower® till att klippa alla typer av gräsytor på ett effektivt sätt.

Med Husqvarna EPOS får du en tillförlitlig installation som gör din arbetsdag enklare. Du använder smidigt din mobiltelefon till att aktivera och avaktivera förbjudna zoner. Tack vare det digitala hanteringsverktyget Husqvarna Fleet Services™ har du alltid koll på var gräsklipparen är, hur mycket du har använt den, när det är dags för service eller byte – och mycket mer. All denna information får du tillgång på din telefon eller surfplatta, vilket bidrar till att göra din verksamhet problemfri och produktiv.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post