Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

HUSQVARNA

Om en välskött trädgård står högt på önskelistan, har Husqvarna utrustningen. Husqvarna erbjuder ett brett och växande sortiment av trädgårdsmaskiner, där allt ifrån motorsågar och röjsågar till robotgräsklippare ingår.

 

Kategorier

Redskap för gräsmattan

Husqvarna har ett bra utbud av gräsklippare. Här finns det mesta för en välskött gräsmatta, såsom traditionella gräsklippare, åkgräsklippare och robotgräsklippare. Bland åkgräsklippare finns både traktorer, riders, frontrotorklippare och Zero turn klippare. Det stora utbudet gör det enkelt att välja rätt redskap för både den lilla och stora trädgården. Bland Husqvarnas robotgräsklippare Automower finns klippare som utformats både för mindre och större ytor samt för branta sluttningar och avlägsna områden i trädgården. Samtliga har en hög säkerhetsnivå. Komplettera gärna med en bra grästrimmer för ytor där det är svårt att komma åt med en klippare. Bland Husqvarnas sortiment finns både batteridrivna och bensindrivna alternativ. Det går också att komplettera trimmern med tillbehör såsom häcksax, stångsåg och kultivator. Förutom gräsklippare och trimmers kan en lövblås bidra till att underlätta trädgårdsarbetet. Hos Husqvarna finns flera modeller att välja mellan, till exempel de tystgående batteridrivna modellerna med hög prestanda, som är ergonomiska och bekväma. Naturligtvis finns även bensindrivna modeller för professionellt bruk. Lövblåsare fungerar även utmärkt till att rengöra maskiner eller skjul med.

Övriga trädgårdsredskap

Klippare, trimmers och blåsare i all ära, men det finns också många andra redskap som betydligt underlättar trädgårdsarbetet. Husqvarna tillhandahåller både batteridrivna och bensindrivna röjsågar för grovt gräs, busk och snår. X-TORQ-motorn ger ett minskat avgasutsläpp på upp till 75% samtidigt som den ger en ökad bränsleeffektivitet på upp mo t20%. Här finns också modeller med utbytbar klinga som gör att det går att anpassa röjsågen från lättare till tyngre jobb.  Husqvarna har även ett stort utbud av häcksaxar. Här finns både batteridrivna modeller för ett mera sporadiskt användande och bensindrivna för de större jobben. Krävs en motorsåg för jobbet är Husqvarna ett självklart val. Här finns de mest flexibla, starkaste och bästa alternativen för vilken uppgift det än gäller. Här finns fritidssågen, allroundsågen och den professionella sågen i en perfekt kombination av skärkapacitet, hållbarhet och manövrerbarhet.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post