Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

STIHL

Upptäck kraften hos STIHL - en världsledande tillverkare av högkvalitativa trädgårds- och skogsbruksprodukter! Med deras banbrytande teknologi och pålitliga design erbjuder STIHL ett omfattande sortiment av motorsågar, gräsklippare, häcksaxar, trimmers och andra maskiner för professionella användare och trädgårdsentusiaster. Oavsett om du behöver klippa gräs, beskära träd eller utföra krävande skogsarbeten, har STIHL den perfekta lösningen för dina behov. Satsa på kvalitet och pålitlighet med STIHL och få verktyg som håller länge och levererar enastående prestanda vid varje arbetspass. Njut av att arbeta med pålitliga trädgårds- och skogsbruksprodukter från STIHL och ta din utomhusupplevelse till nya höjder!

Kategorier

Motorsågar

Motorsågar är Stihls främsta produktkategori. I över 90 år har varumärket tillverkat olika sorters motorsågar med fokus på kvalitet och innovation. Det finns en Stihl-motorsåg för alla behov och preferenser. De erbjuder allt från motorsågar avsedda för hem och fritid till mer avancerade för skogsbruk. De har även ett brett utbud av specialsågar, elsågar, kedjesågar och kompaktsågar.

Gräsklippare

Med en gräsklippare från Stihl blir det lätt att hålla gräsmattan snygg och välklippt. Med varumärkets unika klipp- och uppsamlingsteknologi i kombination med optimerad bioklippteknik lämnas gräsmattan välklippt och välvårdad. Du kan välja mellan el-, batteri eller bensinklippare. Stihl erbjuder även många olika tillbehör till gräsklipparen, exempelvis ett biokit.

Röjsågar & trimmers

Den första Stihl röjsågen utvecklades redan på 50-talet och kallades "motorlie". Idag har sortimentet vuxit och består av flera olika röjsågar och grästrimmers. Från Stihl hittar du produkter för röjning i skog, svår terräng eller i trädgården där gräsklipparen inte kommer åt.

Lövblåsare

Med en effektiv lövblåsare eller lövsug kan du snabbt får bort löv från ytor. Lövblåsare från Stihl är effektiva och tysta med en hög blåskraft. Det gör att de är perfekta för ljudkänsliga områden, exempelvis bostadsområden och offentliga miljöer. Du hittar både batteridrivna, bensindrivna och elektriska lövblåsare från Stihl. De erbjuder även populära ryggburna modeller.

Kompostkvarnar

En kompostkvarn är ett måste för effektiv avfallshantering. Med en effektiv, stark och miljövänlig kompostkvarn från Stihl kan du göra din egna kompost. Kvarnen bearbetar naturligt trädgårdsavfall, inklusive växtrester och grenar. Hårdare träavfall mals medan mjukt organiskt material hackas. Du kan välja mellan en elektrisk eller bensindriven kompostkvarn samt ett antal olika tillbehör.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post