Sökresultat Stäng

Söker...

Hittade 0 produkter och 0 kategorier.

Tyvärr blev det inga sökträffar

Prova att ändra din sökning för att hitta det du söker. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp!


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hittade kategorier

Hittade produkter

Trädgårdstips november

Så tar du hand om din trädgård under november månad

November är en månad som ofta förknippas med kyligare temperaturer och förberedelser inför den kommande vintern. Trots att det kan kännas som om trädgården går i viloläge, finns det fortfarande mycket du kan göra för att hålla din gröna oas i toppskick. Beroende på var i världen du bor och hur vädret är, kan det fortfarande vara möjligt att njuta av din trädgård under denna månad.

Här är några tips om hur du tar hand om din trädgård under november, inklusive skötsel av växter, gräs och trädgårdsmaskiner:

Rensa bort löv och skräp: Det mesta som inte hanns med i oktober kan fortfarande göras i november, så länge snön inte har fallit och frosten håller sig borta. Ta dig tid att räfsa bort löv från din gräsmatta och trädgårdsbäddar. Detta förhindrar att de ruttnar och skadar dina växter samtidigt som det förbättrar luftcirkulationen.

Förbered för våren: Om du planerar att plantera häckar, träd eller buskar nästa vår, kan november vara en utmärkt tid att börja förberedelserna. Gräv upp utrymmen och se till att marken är redo för plantering när våren kommer.

Robotgräsklipparen: Om du har en robotgräsklippare, är det dags att tänka på vinterförvaring. Rengör klipparen noggrant och se till att dess batteri är fulladdat. Vi rekommenderar att du lämnar in den hos oss för service och vinterförvaring. Här kan du läsa mer om våra tjänster. Om du vill lämna in din robotgräsklippare hos oss så kan du komma med den samt laddstationen till vår auktoriserade serviceverkstad. Du behöver inte boka denna tjänst i förväg. Tänk på att frostfri förvaring och årlig skötsel är viktigt för att förlänga klipparens livslängd.

Batteriprodukter: Om du använder batteridrivna trädgårdsredskap, som grästrimmers eller häcksaxar, se till att batterierna är laddade till minst 50% innan du förvarar dem över vintern. Batterier förvaras bäst i en frostfri miljö med en temperatur mellan 5 och 25 °C för att säkerställa längre livslängd. Mer information om hur du förvarar dina batteriprodukter hittar du på denna sida. 

Entrén: Gör din entré inbjudande under vintermånaderna genom att plantera vintergröna växter i stora krukor. Murgröna, buxbom, gran eller cypresser är utmärkta val. Dessa växter ger färg och struktur till trädgården även under de kallaste månaderna.

I november är det viktigt att ta hand om din trädgård och förbereda den för vintern. Genom att följa dessa tips kan du säkerställa att din trädgård är redo att blomstra när våren kommer, samtidigt som du håller dina trädgårdsmaskiner i gott skick. Så även om november kan vara en kall och lugn månad i trädgården, finns det fortfarande mycket att göra för att njuta av dess skönhet och förbereda dig för framtiden.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord

Om du glömt ditt lösenord så kan du här skicka efter ett nytt. Fyll bara i formuläret nedan.

Ange din e-postadress nedan

Tidigare kund

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i ditt kundnummer & e-post nedan, för att få lösenordet skickat till dig.

Kundnummer

E-post

Registrering - Steg 1

Användaruppgifter

* Obligatoriska fält

E-post*

Lösenord*

Bekräfta lösenord *

Registrering - Steg 2

Kunduppgifter

* Obligatoriska fält

Förnamn *

Efternamn *

Person/org-nummer (yyyymmdd-nnnn) *

Telefonnummer vid teleavisering *

Adress *

Postnummer *

Ort *

Land *

Villkor *

Varukorg
Bild Benämning Antal Pris

Koppla kundnummer - Steg 1

När du fyllt i ditt kundnummer och klickat på koppla så kommer det skickas en kod till den e-post eller mobiltelefon som är kopplad till kundnumret, koden fyller du sedan i här och klickar på koppla.

Kundnummer

Skicka kundnummer

Om du är kund sedan tidigare så kan du fylla i e-post eller telefonnummer nedan, för att få kundnumrena skickade till tillhörande e-post eller telefonnummer.

Telefonnummer

E-post